Заправка картриджа

650,00 

Артикул: CE310A (126A)(ZA) Категория:

Описание

HP Color LaserJet CP1021, CP1022, CP1023, CP1025/ Pro, CP1025/ Pro Plus, CP1025nw/ Pro, CP1026nw, CP1027nw, CP1028nw, 100 color M175a, M175b, M175c, M175e, M175nw, M175p, M175q, M175r, 200 color M275nw, M275s, M275t, M275u

Детали

Вид работ

Заправка